Rapport från lintrollets läger..

Här kommer den utlovade rapporten från lintrollets egna läger. Dagen började inte kanonbra direkt. vi gick upp halv fem på morgonen och ragnvi försov sig till sandras förtret. Sedan hade vi missuppfattat informationen och trodde att lägret var i örebro. Väl där förstod vi att något inte stämde och ringde tinka. Det visade sig att vi åkt för långt och att vi skulle ha åkt till hallsberg så det var bara att vända.

Väl på lägret hände lite tokigheter med, men det lungande ner sig till slut ocgh dagen utvecklade sig mycket bra. Träningen var kanon bra och vi har fått för att citera tinka många nya verktyg i vår verktygslåda!! De deltagande hundarna var väldigt fina och trevliga men inte minst ägarna!  

Kvällen avslutades med gemensam grillkväll i underbart sommarväder! Där skarattde vi, bytte mat med varandra och drack "bubbeldricka". Kvällens underghållning stog tinka för. Hon sjöng gotlandsvisa till allas förtjusning!

Tack Tinka, Ann och sjävklart alla andra för en jätte trevlig träningsdag!  Ser fram emot att få ses igen nästa år och se hur alla har utvecklats!

Bilder kommer lite längre fram! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0