Bilddagbok

image55
Vad mysigt vi har....

image46
...och roligt!

image47
Nu har badsäsongen börjat.

image48
Då finns det en massa kaveldun som är roligt att smaka på..

image49
Men pinne smakar mycket bättre!

image50
Här går vi en vårpromenad med utsikt över staden, från Ålleberg

image51
Här står jag och tittar ut från hänglidsrampen
image52
Usch, vad högt upp! här får man vara försiktig så man inte trillar ner.
image53
Modell är jag ju också!

image54
Här tränar vi spår, men jag är så ivrig att sandra hamnar lite efter ... 

image56
Efter dagens träning var det dags för lite bus...

image57
...och fika, med hela familjen.

Familjens lilla bebis, sådan är jag...

28kg tung och 60cm hög.


Spåra med valpkursen

Idag åkte jag och mina kompisar på hundklubben i väg till kinnarp för att träna på att spåra lite tillsammans.  Matte hade förberett dagen med en massa korv och lite olika saker som jag sedan skulle kunna hitta.

Vi var indelade i tre stationer. Vid den första stationen var det en stubbe som var preparerad med en massa korvbitar. Dessa skulle vi sedan leta upp, för att jobba med näsan. Det var smaskens!

Vid andra stationen skulle matte på måfå kasta ut korv över en äng, som jag sedan skulle hitta. Detta var matte visserligen lite tveksam till, och gjorde ett spår som en triangel där hon sedan kastade korvan innanför, för att underlätta sökandet lite.

Sista stationen var att gå ett spår. Först gick Eva (instruktör) sedan kom jag och sist matte. Med jämna mellanrum beordrade eva, matte att lägga ut apporter bakom sig. Sedan var det dags att spåra det matte hade lagt ut. Det gick bra och matte var nöjd.

Därefter var det dags för fika, innan dagen skulle avslutas. Då fick hundägarna prata och vi hundar fick leka.

När de andra började åka hem bad matte den andra intsruktören att lägga ett nytt spår för att få möjlighet att träna ytterliggare. De la ut apporter med ett 30m intervall. Spåret bestod av fyra apportet och ett jätte gott korvslut. Även denna gången gick det mycket bra. Jag spårar och spårar, och vägrar att ge upp... Både matte och intsruktörerna var mycket nöjda med hur fint jag gick i spåret.

RSS 2.0