Draghund

Yes! Nu har snön kommit och pulkan är framplockad.....
Jag har varit ute på ett par rundor med familjen och har arbetat som draghund medans de sitter och latar sig i pulkan, men det är ändå riktigt kul faktiskt. Jag drar dem så stolt och så snabbt som jag bara kan. Både Sandra och Pontus tjöt som två stuckna grisar medans jag drog dem i all världens fart!

Åh vad jag älskar snö!
Den är skönt att rulla sig i och den är dessutom god att äta samt en jätterolig leksak. hoppas den aldrig försvinner!! 

Skämmigt pinsamt


Våra nya grannar med flat-tiken, deras föräldrar undrade om vi lät Agaton springa runt själv och bajsa i deras trädgård, men efter vi sagt att vi aldrig släpper Agaton lös i området och vi själva aldrig sett att de själva har varit ute med sin hund mer än på trädgården så blev han lite ångerfylld över att ha "anklagat" oss för detta. De hade fått för sig detta eftersom när de precis hade flyttat in så var ju den här Flat-tiken väldigt intressant både för Agaton och Castro, så Castro hade ju öppnat ytterdörren och de båda hade sprungit över till tiken som satt fastkedjad på deras trädgård.

Nu efter detta har Agaton öppnat dörren igen och sprungit ut till henne, så där stod han och höll henne i kopplet och verkade oförstående vart vi bodde och vilken hund det var, men han verkade ju ta det lugnt iaf men man vet ju inte vad de snackade om där inne sen efter jag gått.

Men sen så händer det en tredje gång, jag och matte hade varit ute gått ner mot Hokällan ( ett ställe över den stora vägen och sen en 3km lång sträcka till vattenhålet) allstå långborta från civilisationen så hon släpper ju såklart mig. Sen när vi går tillbaka igen så tänker hon inte på att jag inte är kopplad och då ser jag grannens hus och där finns ju en tik ja just det ja, trevligt. Så jag rusar in på trädgården igen och tittar in genom deras fönster. Där står ju de och bara tittar på mig och matte kommer farande och tar tag i mig och småler & vinkar lite fånigt mot dem för att göra något för hon skämms så mycket för mig.

Varje gång jag har varit busig så har de bara varit några sekundrar efter mig, så då är det ju mer intressant att träffa tiken än att bajsa.

Men ändå tror de ju säkert ännu mer att jag brukar vara där inne och uträtta mina behov. Nu har de fått mer vatten till sin kvarn som matte säger.

Matte vill ju verkligen inte bli osams med våra nya grannar.

Matte tycker verkligen att deras föräldrar är jätte trevliga att prata med, men deras son som är granne med oss har vi inte fått någon direkt kontakt med än



Gillar INTE maten.....,

Sedan Castro åkte härifrån för några veckor sedan har maten inte smakat alls bra längre. Den vill jag absolut inte äta! Då går jag hellre och svälter.......

Matte trodde först att det var en fas som skulle gå över, men icke då! När jag aldrig började äta igen fick hon allt åka och köpa nytt foder... Ett godare foder! Numera äter jag allså inte längre torrfoder utan fryst färskfoder. Än sålänge smakar det bra och vi får väl hoppas att det håller i sig! 

Diverse bilder....


Bild tagen av Lennart Ljus.




Bild tagen av Lennart Ljus.


RSS 2.0