Bad i badkaret..

Idag var jag så smutsig att matte och sandra bestämde sig för att bada med mig. Fösrt spramg matte ner till affären och köpte mattor tillbadkaret, så att jag inte skulle halka omkring. Sedan tappade de upp lite vatten som de ställde ner mig i. Lungt och sakta hällde de små skoper med vatten över min kropp. därefter gick vi vidare till att duscha med duschhantaget. Det hela gick mycket lätt och smidigt. Jag var duktig och stog lungt och väntade medan de pysslade om mig.


I början var vattent lite otäckt så jag ville inte riktigt doppa framtassarna.
image44

Men efter ett tag så gick det mycket bättre och var riktigt skönt att få bada och bli så ompysslad samt att vara i centrum..
image45

Matte och Sandra var riktigt förvånade att de var så torra efteråt. Sandra var nästan lite besviken att det inte varit mer stoj och skvätt.

Att spåra...

Nu har matte och lillmatte sandra börjar spåra lite på lek med mig. det är faktiskt jättekul! Först började matte med att med att lägga ut ett spår medan jag snällt fick vänta med sandra en bit bort, och kolla på...

Matte tar ett steg i taget och klackar ner i market för att sedan lägga ner en liten godisbit i hålet.  Så gör hon en bit.. halvvägs i spåret lägger hon en lite "nyckelring"  som är inkletad i godissmak. Spåret avslutas sedan med en lite större skål av något extra gott.. Sedan skulle det spåret ligg atill i ca 10 minuter. då passar sandra på att lägga ut ett nytt spår, medan jag får stå å vänta med ragnvi. sandra var inte så bra på att lägga ut spår. om bara trillar omkull och håller ingen reda på godisarna hon lägger ut pga att hon hela tiden tappar balansen.

Sedan var det dags att försöka spåra. då tog matte två koppel och drog dem under mina framben för att kunna hjälpa till och styra lite. Det första spåret gick jätte bra. jag var visserligen lite ivrig så matte fick hålla tillbaka mig, men kul var det i alla fall.  sedan var det dags för sandras utlagda spår. det var betydligt svårare.  Dels för att det var mycket svårare att följa pga att hon trillat runt så mkt samt att sandra inte alls var lika bra på att styra och hjälpa mig rätt. Det blev en träningsdag för henne med, så förhoppningsvis går det bättre för oss båda tillsammans nästa gång. 

   

RSS 2.0