Agaton till veterinären....

Usch vad det kliar i mina öron! jag tror jag blir tokig...
Sedan länge har det kliat endel men sedan i onsdags har det bara kliat ännu mer och dessutom varat. Nu äntligen förstod matte vad som var fel... Öroninflamation!

Eftersom matte var på jobbet ringde sandra och theo till veterinären, men inte för än idag (fredag) hade de tid att ta emot lilla stackars mig. Tills dess fick de rådet att behandla med vanliga örondroppar.

Men uscha mig örondroppana hjälpte ju ingenting! istället blev jag alldeles röd och det nästan kokade om mina stackars öron... Tror ni inte att jag tillråga på öroninflamationen blev allergisk mot de örondropparna då! Åh vad synd det är om lilla mig!

Väl hos veterinären fick jag visserligen ett par nya orondroppar samt en annan typ av örondroppar som skulle hjälpa till att göra mig frisk. så nu ska stygga matte spruta två dumma saker i mina öron.... Det vill jag inte så jag försöker springa å gömma mig, men matte hittar mig alltid.

Bilförsäljare för en dag!

Idag var jag hos extra-husse, på hans jobb. Han jobbar med att sälja bilar. Det var en händelserik dag!
Först när vi kom dit tog vi en rundtur för att jag skulle få se stället: Verkstad, bilhall, biltvätt och kontor.

Under dagen hade extra-husse mig lös men såg hela tiden till att jag var vid hans sida. Jag fick visserligen sträva omkring små korta turer själv för att utforska mer, men även då höll jag mig nära honom inne i bilhallen. Trots att det var öppen väg in till de andra ställena kände jag att där gick nog gränsen för var jag fick vara.

När kunder kom var det hårda regler om att inte hälsa för än efter extra-husse pontus hade kollat att det var okej med kunderna samt gett mig ett varegod. Jag var faktiskt riktigt duktig! Självklart visade jag min bästa sida för att charma kunderna och hjälpa till att sälja bilar. 

På rasterna leka jag och pontus tillsammans utanför med pinnar och löv. det var skönt med lite lek och avkoppling från allt hårda slit.

Dagen kan sammanfattas med två ord: Mycket bra! endast ett litet missöde inträffade... När vi kom dit på morgonen var jag lite kissenödig och såg ut en bil som var passande att urinera vid. lyfter på benet å skvätter ner däcket. olyckligt nog stog ju bilen innomhus i bilhallen så pontus fick både torka golv och tvätta däck. Men aja, det är sånt som händer.








 

RSS 2.0