Träning

Idag var det första träningen på hundklubben, på läääänge...
Det var både Ragnvi, sandra och theodor som hängde med för en gångs skull. Åh vad kul det var att komma ner till hundklubben igen. nästan lite för kul tyckte matte. Till en början gick inget direkt som varken matte, theo eller sandra hade tänkt sig. Jag hade alldeles för mycket annat att vara intresserad av; lukter, hundar m.m. 

Mot slutet av träningen gick det mycket bättre med träningen. matte och theodor turades om och lyckades göra träningen både rolig och kravande, medan sandra stod vid sidan om och försökte ge tips och instruera så gott hon kunde. Men matte muttrade ändå något om att vi allt skulle få ligga i mycket hårdare för att ta ikapp det vi tappat under julledigheten och för att komma framåt., Som alla andra hoffar är jag bara glad att få komma ut och träna och ser fram emot att få komma ut och arbeta mera. 

 

Är hundar tysta, är det något lurt pågång!

Nu ska Theodor och sandra flytta hemmaifrån, till en egen lägenhet. Det är tydligen en väldig massa bestyr som kall göras innan människor kan flytta. jag kommer ihåg när jag flyttade ifrån gammelmatte Tinka hit till Falköping... Då var det minsann bara att hoppa in i bilen och åka. 

Hur som helst så hade de varit och innhandlat endel saker på ikea, som ligger ca 7 mil hemifrån. Med kärra tog de hem det ena med det andra, ja en väldig massa saker var det i alla fall. Eftersom det var ganska tunga saker så bestämde sig husse Hasse och Lillhusse theodor för att bära in sakerna till hallen till att börja med, så fick de flytta om dem sedan.  Men efter en lång dag var de alla trötta och sakerna blev kvar i hallen under natten.

Dagen efter skulle Husse hasse och Matte ragnvi iväg till jobben runt 7 tiden och ställe min och castros mat på svällning, som sandra sedan skulle ge dem när hon kom upp. Sandra vaknar inte för än vid 9 och tänker för en kort sekund att det var väldigt tyst i huset. inte ens med bara två hundar brukar man kunna få en lugn stund. 

När hon kom ner förståd hon varför!! Jag och castro hade fått roa oss på egen hand nu när vi inte fick vår mat i tid. Bokhyllan som de hade köpt var uppriven ur sin kartongförpackning och självklart tuggad på!!! Sandra svor och undrade vad f*n det var som drev oss hundar att göra sådana här djävulskaper....... då kommer theodor nerspringande och hundrar vad som hänt. Även han fick samma reaktion.. När hasse och regnvi sedan kommer hem har sandra ställt upp galler runt möblerna eftersom hon inte själv orkar bära dem. även de verkade måttligt irriterade.

Nu har ragnvi och hasse förvisso varit mycket snälla och skaffat en ny bokhylla, men jag tror att de alla har lärt sig en läxa!:
  • Är hundar tysta, är det något lurt pågång!
  • står maten på svällning så ge oss den medsamma, annars händer det något djävulskap.....

Agaton i hovawartkalendern

Idag kom äntligen 2009:s kalender och till vår stora förtjusningså hade några av de bilderna vi skickat in på agaton kommit med.  Han var med på en liten bild på vänster sida på försättsbladet, i den stora bilden i juli-månad, mellanbild längst ner i hägra hörnet i november-månad samt slutligen i en liten bild på kalenderns baksida.  

Vilken fantastisk kalender med en massa fina och tokiga hoffar!

RSS 2.0