träning på hundklubb

Här tränar lillhusse apportering med mig. Det var kul...
image38

Här springer jag fint med apporten i munnen. Vi tränade med en metallapport också, och det gick minst lika bra!
image37

Men sen blev jag lite ivrig och släppte lite tidigt, men det gjorde inget för jag fick massor med beröm ändå!
image39

Sedan tränade matte fot med mig, och jag var lika duktig då!
image40

Kommentarer
Postat av: Lena Åhmansson

Hej Agaton Sax.
Här kommer en hälsning från brorsan som bor i Skåne och heter Arrak. Jag heter också Alltid Redo men det tyckte husse och matte var för krångligt att ropa. Du är ju lite större än jag, så det är väl inte så konstigt att du är så duktig... Vänta bara nu skall jag träna varje dag, så att jag blir lika bra. Annars trivs jag mycket bra. Här finns katter och hästar att busa med och så förståss husse och matte som jag sätter mina gäddtänder i så ofta jag kan.
Hälsningar Arrak

2008-02-10 @ 18:42:43
Postat av: Ingrid Carlsson

Åh, vad roligt att se att Agaton är så duktig. Här gäller det att ligga i om man inte ska bli akterseglad av brorsan förstår jag. Vi tränar på. Så lätt ska ni inte vinna matchen. Vi ses på bruksbanorna i framtiden.
Kram från syrran "Annika" och hennes matte.

2008-02-11 @ 22:00:56
URL: http://www.lintrollets.se
Postat av: brorsan å becky

när får vi träffa agaton då! ja vill ha agaton. ni får castro. nä ja vill ha båda. castro är min ungjävel. han är schizofren. lilla tara vill åxå träffa agaton. ni får komma till stugan på sandön i sommar. lisa å tara å castro å agaton. dom får bada och springa fritt på tomten och skogen. castro är hellycklig däruppe. vågar farsan va borta nåra dar i luleå?
JAG VILL TRÄFFA AGATON NU!!!!! HAN SKA BLI MIN!

2008-02-14 @ 14:09:21
Postat av: castro

hörru ja är din storebror. du får va snäll mot mig. jag älskar att busa och mysa men blir rädd för arga hundar. ja leker i skogarna häruppe i stockholm. extra mycket om morsan är på bra humör. hon har blivit lite rund om röven den senaste tiden och är rätt tjurig till å från. sen blir hon plötsligt glad och kastar sig över mig i sängen å pussas å busar. ja längtar efter dig brorsan!

2008-02-14 @ 14:17:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0